Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

 

recently_updated3.jpg

 

Zöld energia         

Ahogy az idők változnak, a globális felmelegedés hatása egyre komolyabbá válik. A hőmérséklet új csúcsokat dönt. Az energiafogyasztás csökkentésének kérdése sürgetővé vált. Jelenleg a világ még               nagyrészt hőerőművekből nyeri az elektromos áramot. A „zöld építészeti anyagok“ alkalmazását továbbra         is széles körben emlegetik világszerte.

A smart-filmet alkalmazhatja háttérben működő kivetítő filmként is a nagyobb mértékű színtelítettség érdekében. Felhasználhatja vetítésre akkor is, amikor átlátszó, ilyen esetben lebegő képeket fog kapni, amivel különféle kivetített állapotokat és művészi látványt valósíthat meg. Ezen túlmenően felhasználhatja nagyméretű kivetített hirdető falként, vagy különleges nagyméretű érintő képernyőként is az érintésvezérlő modullal.

Többféle felhasználás, infravörös érintőképernyő, érintő-panel hatás létrehozása a kivetítővel, kombinálható lézer filmmel, illetve bármilyen más fajta félig átlátszó filmmel, és így az ügyfél igényének megfelelő bármilyen mintát meg tud jeleníteni.

 

9.jpg

 

Felhasználási Lehetőségek:
 

Ø Elektromos függöny, priváttér elválasztó
(függöny helyett használva, hőmérséklet-vezérléssel ellátva, magas belső hőmérséklet esetén automatikusan opálossá válhat, így csökkentve a napfény hőhatását. Ez energiatakarékos és környezetbarát megoldás.)

Ø  Kivetítő
(bemutatók, oktatások, prezentációk… )

Ø Több-funkció az irodában
(beboríthatjuk egy vezetői iroda, vagy tárgyaló üvegfelületeit, vetítővászonként is használhatjuk.)

Ø Interaktív szoba
(tárgyaló, előadó, iroda)

Ø Belső dekoráció felsőkategóriás lakásokba
(Fénybe burkolódzó üvegfüggöny a nappaliban vagy akár a fürdőben)

Ø Reklám és marketing célokra
(Termék-megjelenítő, hirdetőfelület)

Ø Pormentes szoba

(pormentes, illetve tisztaszobák ablakain: Ha az újszülött vagy az intenzív osztályon lecseréljük a függönyöket, csökkenthetjük a port, illetve a zajt.)

Ø Fényerő szabályozós vetítővászon 
(LCD képernyő projektorral történő kivetítéséhez, ami ügyfelei részére tetszőleges méretű TV képet jelenít meg.)

Ø Üvegpadló és lépcső

 

                                2501440.jpg